Soft4life soft4life

Suntem o echipa de 3 programatori, care ne dorim sa punem pe picioare o afacere de creare de software dedicat diferitelor nevoi pe care le au IMM-urile Printre domeniile pe care le stapanim se numara: domenii de dezvoltare ai algoritmilor, teoria limbajelor de programare, o gamă largă de instrumente, limbaje şi tehnologii (Visual Studio, Visual Studio.NET, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET limbaje, PHP, Java, etc .). In afară de aceasta, suntem familiarizati si cu modelarea algoritmică, principiile programării orientate pe obiecte, structuri de date, programare web, baze de date, SQL programare, designul interfațelor, testarea şi mentenanţa software-ului, elemente de siguranţă şi de protecţie ale datelor şi sistemelor informatice. Asteptam votul vostru pentru a putea pune bazele firmei la care visam.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".