retina scan retina scan

Avand in vedere studiile pe care le-am terminat, nu este de mirare ca am ales o cariera in domeniul tehnologiei informatiei. Vreau sa va supun atentiei un proiect ambitios care presupune introducerea sistemelor de securitate prin scanarea retinei. Acest sistem este cunoscut si folosit in afara tarii de companii precum banci, institutii financiare, institutii ale statului, si chiar de catre personae fizice pentru securizarea propriilor locuinte. Momentan sunt in discutii avansate cu un furnizor de astfel de tehnologie, si am nevoie de capital pentru a pune in aplicare planul de afaceri pe care l-am facut. Acortati-mi votul vostru.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".