recovery code recovery code

Avand in vedere cantitatea din ce in ce mai mare de informatie care este gestionata prin intermediul calculatorului si a internetului siguranta acestora este un element deosebit de important in functionarea normala a unei firme. In cazul unui dezastru este esential sa existe, atat un plan de recuperare a datelor, cat si echipamentele necesare recuperarii acestora. In acest scop doresc sa pornesc o afacere care sa aiba ca domeniu de activitate securizarea datelor si modalitati de recuperare a datelor. Echipa noastra se va ocupa de consultanta in alegerea echipamentelor potrivite, crearea strategiilor de backup, implementarea strategiilor de backup si crearea planulrilor de recuperare. Multumesc pentru votul vostru

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".