e-Consulting e-Consulting

Oferim servicii de consultanta in marketing, web design si servicii IT intreprinderilor mici si mijlocii. Societatea noastra este o resursa excelenta pentru companiile start-up care isi doresc o crestere rapida. Stim ca timpul este foarte important pentru orice intreprinzator, iar intalnirile de stabilire a unei strategii de marketing sau pentru dezvoltarea unui site pot dura extrem de mult. Astfel, ne-am decis sa creem online un site de consultanta prin care sa putem interactiona mai rapid si la orice ora cu dvs. Sprijiniti ideea noastra in cadrul competitiei The Big Pitch si veti putea realiza strategia de dezvoltare a companiei chiar din mijlocul sufrageriei dvs.!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".