call software call software

Compania noastra desfasoara activati de productie software de management, potrivita pentru Contact Centere. Aplicatia priveste integrarea telefoniei pe calculator, pachetul incluzand o colecție cuprinzătoare de aplicații ce oferă un set bogat de servicii și date despre apeluri pentru agenți și supervizori, în Microsoft Windows, Web, sau pe IP-ul telefoniei de serviciu. Componentele softului pe care il dezvoltam oferă echipelor de lucru instrumente puternice de creștere a productivității, de reducere a costurilor de operare și de îmbunătățire a satisfacției clienților. Avem nevoie de votul tau pe The Big Peach.Multumim.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".