Wortel Land Wortel Land

Care parinte nu se plange astazi de faptul ca nu acorda suficient timp copilului sau? Serviciul, goana dupa un trai mai bun, stresul cotidian sunt factori de care ne izbim cu totii in existenta noastra zilnica si care ne impiedica, de multe ori, sa acordam copiilor nostri timpul de care au atata nevoie. Din pacate, de multe ori, realizam acest lucru prea tarziu, cand copilaria a trecut si suntem siliti sa ne confruntam cu adolescenti rebeli, dornici de independenta. Wortel Land este o firma si un proiect care se ocupa de crearea de jocuri interactive clasice pentru copii: jocuri de echipa parinti-copii, de cunoastere, de afirmare etc.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".