Think Smart Think Smart

Nu putine sunt domeniile in care intreprinzatorii cauta ajutor de specialitate pentru dezvoltarea planului lor de afaceri, marketing sau comunicare, pentru anumite proiecte si strategii, oportunitati de colaborare cu diversi parteneri, pentru negocieri in vederea incheierii unor contracte, probleme juridice, etc. Avand o societate comerciala proaspat infiintata in domeniul consultantei in afaceri si management, dar cu o experienta in domeniu de 8 ani, doresc ca prin intermediul competitiei The Big Pitch sa asigur promovarea corespunzatoare a serviciilor oferite de Think Smart. Votati-ma si afacerea dvs. nu va regreta!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".