TechNeeds TechNeeds

Societatea noastra este un furnizor de servicii de management al performantei in organizatii, oferind clientilor nostri urmatoarele tipuri de servicii: • Consultanta - pentru imbunatatirea formularii, comunicarii si realizarii obiectivelor organizationale la nivel strategic, operational si individual • Solutii personalizate - pentru dezvoltarea si implementarea de procese, instrumente si sisteme de management al performantei in organizatii • Training si instruire - pentru imbunatatirea performantei si dezvoltarea capabilitatilor interne la nivel de procese si sisteme de management al performantei Castigand marele premiu al competitiei The Big Pitch ne propunem sa contribuim la dezvoltarea durabila a societatii noastre prin introducerea in activitatea companiei a 3 noi tehnologii (echipamente si programe informatice) necesare activitatilor de preluacrare a datelor si administrare a paginilor web. Votati performanta!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".