Super Smile Super Smile

Experienta este un element primordial pentru un medic dentist care decide sa inceapa o afacere pe cont propriu. Avand experienta de 5 ani in domeniu, am decis ca este timpul de a-mi deschide un cabinet medical individual. Un cabinet stomatologic necesita permanent investitii noi in aparatura si tehnologie moderna, insa pentru inceput, avand deja locatia, este nevoie de aparatura si consumabilele necesare. Competitia The Big Pitch imi ofera sansa de a castiga un premiu important pentru achizitionarea unui nou scaun dentar, deosebit de important pentru cresterea calitatii serviciilor pe care cabinetul meu le ofera pacientilor. Pentru un zambet de invidiat votati Super Smile!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".