SGS SGS - Sales Growth Services

SGS este o companie nouă pe piaţa de servicii in-store din România, înfiinţată la începutul anului 2013. Este specializată în externalizarea serviciilor specifice lanţurilor de retail, cunoscute sub denumirea de mercantizare (merchandising/ shelf services). Chiar dacă este o companie nouă, echipa SGS are o experienţă de peste 10 ani în domeniul FMCG şi al proiectelor desfăşurate în zona de retail. Asigurăm servicii in-store în toate lanţurile de magazine de tip supermarket (Mega-Image), hypermarket (Auchan, Carrefour, Cora, Real, Kaufland), cash&carry (Metro, Selgros) sau DIY (Bricostore, Praktiker, OBI, Mr. Bricolage). Serviciile oferite sunt personalizate în funcţie de nevoile şi solicitările fiecăruia dintre partenerii noştri. Astfel, reuşim să punem la dispoziţie o alternativă viabilă de externalizare a forţei de mercantizare, oferind posibilitatea partenerilor de a-şi concentra atenţia asupra activităţilor principale. Scopul echipei SGS este de a deveni o extindere a departamentelor de vânzări şi marketing, cu acţiune directă în teren, la punctul de vânzare. În acest mod, vă asigurăm un control mai bun asupra produselor dumneavoastră din magazine şi vă oferim posibilitatea unei reacţii imediate. SGS propune o gamă variată de planificări ale vizitelor şi metodelor de merchandising. De la echipe alocate exclusiv pentru un proiect, până la bugete de timp şi vizite ale agenţilor din teren, la cerere.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".