RainBow RainBow

“A face afaceri fără publicitate este ca și cum i-ai face cu ochiul unei fete pe întuneric. Tu vei ști ceea ce faci, în rest nimeni altcineva nu va afla.”- Steuart Henderson Britt Firma noastră are ca obiect de activitate producția de materiale și produse publicitare, pornind de la concepția grafică și terminând cu execuția cât și montajul acestora. În cadrul RAINBOW SOLUTIONS furnizăm servicii de DESIGN și MACHETARE - pregătirea, modificarea sau crearea documentelor electronice pentru tipar; ofertele sunt personalizate. Dispunem de o hală proprie de producție, dotata cu o parte din utilajele si echipamentele necesare producției publicitare proprii. Un premiu în cadrul competiției The Big Pitch ne va ajuta să ne completăm baza materială și să contribuim astfel la succesul clienților noștri!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".