Online Therapy Online Therapy

Psihoterapia online sau e-terapia este un concept terapeutic care elimina intalnirile fata in fata si permite accesul clientului la psiholog, oriunde s-ar afla in lume. Fiind o metoda relativ noua in psihologie, numarul adeptilor psihoterapiei online este inca mic, fapt ce nu demonstreaza neaparat ineficienta sa, ci mai degraba stadiul experimental in care se afla. Terapia online poate avea loc prin intermediul e-mailurilor, ceea ce inseamna ca destinatarul va raspunde cand va avea timp si va crede de cuviinta, sau prin intermediul mesajelor instant, discutia desfasurandu-se in timp real. Aceste discutii online pot fi limitate la doua persoane, sau pot include mai multi participanti, cum este cazul pe un forum sau intr-o camera de chat. Avand deja un cabinet individual de psihologie, doresc sa imi extind activitatea si in mediul online. Competitia The Big Pitch imi ofera sansa de a investi marele premiu in crearea unui site specializat in oferirea de psihoterapie online. Votati ideea mea!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".