One Ecological View One Ecological View

Datorită evoluţiei pe care a avut-o în ultimul secol, ştiinţa ne-a făcut tuturor viaţa mult mai uşoară. Detergenţii şi produsele de curăţare au simplificat şi uşurat munca în gospodărie, dar în ultimul timp constatăm că preţul pe care trebuie să îl plătim este destul de mare. Nu este vorba de preţul produselor folosite, ci de costurile ascunse, de problemele de sănătate care apar în timp şi de deteriorarea mediului înconjurător, care ne afectează pe toţi. Ideea mea de afacere ofera o alternativa..Care este aceasta? Detergenti bio produsi 100% din plante si folositi pentru rufe, solutii de scos pete, solutii pentru spalat vase si biberoane, solutii pentru curatat podele, odorizante bio de camera, solutii pentru gresie, faianta sau parchet - non-toxice, fara ingrediente derivate din petrol. Detergentii bio sunt pe baza pe plante, liberi de petrol, nu acumuleaza sau mimeaza hormoni umani. Am gasit deja 3 furnizori de produse de curatat bio si voi incepe comercializarea acestora intr-un spatiu propriu si apoi in marile lanturi de magazine.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".