Ia traditional romaneasca Ia traditionala romaneasca - brand de tara

Ideea noastra de business este vanzarea atat in tara cat si in afara tarii a iilor cusute manual, traditionale romanesti. Dorim sa lucram cu producatorii locali pentru crearea iilor, exista interes pentru acest produs atat in tara cat si in afara. Am facut un studiu de marketing in acest sens, si in momentul de fata ia este un trend extrem de interesant. Dorinta noastra este de a crea un magazin online, de a produce si vinde ia romaneasca, de a participa la targuri de profil si de a promova cultura si traditia tarii noastre prin iile cusute manual. Credem foarte mult in acest proiect si credem si in puterea noastra, a romanilor de a ne remarca cu lucruri de calitate, deosebite, ia fiind cartea noastra de vizita oriunde in lume. Sloganul nostru este: "Port cu mandrie o ie!" Noi personal, dorim sa ne votati si sa credeti in noi iar peste o perioada de aproximativ 6 luni sa ne scrieti si sa ne spuneti ca prin periplurile dvs globale ati intalnit oameni purtand ia romaneasca. Va multumim pentru spiritul si increderea impartasita cat si pentru voturile dvs!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".