Helios-V! HELIOS-V!

Firma pe care mi-am înființat-o are ca obiect de activitate lucrările de instalații electrice. Îmi doresc să vin în întâmpinarea clienților mei oferind servicii de cea mai bună calitate: instalații electrice interioare, aferente clădirilor civile si industriale, branșamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, prize de pământ, instalații de legare la pământ și de paratrăsnet, aferente clădirilor civile și industriale; lucrări de mentenanță la corpurile de iluminat stradal, pietonal și rutier, temporar festiv și ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalațiile electrice publice; instalație de racordare la joasă tensiune destinată alimentării cu energie electrică a unui singur loc de consum, executat din rețeaua de joasă tensiune sau tablou/ cutia de distribuție a postului de transformare; instalații de utilizare de joasă tensiune; întreținere și monitorizarea bunei funcționări a sistemelor de alarmare publică, delegarea de personal specializat pentru exerciții de alarmare. Votați HELIOS-V!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".