WAMP IT Firma de IT bazata pe outsourcing-ul serviciilor de securitate

Doresc crearea unei firme de IT de outsourcing pentru companiile mici si mijlocii care sa se ocupe de securitatea informatiei si protectia impotriva atacurilor cibernetice.Va folosi un program de la Microsoft numit Active Directory prin intermediul caruia userii isi pot accesa si proteja emailul printr-un username si o parola.Accesul la reteau interna va fi oferit prin intermediul unor echipamente specifice care le va permite sa se conecteze numai de pe anumite echipamente(folosindu-se de MAC si IP)-facandu-se filtrarea pe 2 layere diferite de acces(MAC,IP) si de la nivelul softului prin numele de utilizator oferit acestuia. Din punct de vedere al atacurilor cibernetica,firma va incheia un contract de partener cu o companie de antivirus care ii va oferi protectie fisierelor si retelei interne a clientului.Solutia de protectie este una in cloud,astfel hostingului softului se afla pe serverele companiei de antivirus.Firma va putea administra controlul asupra calculatoarelor prin intermediul unei console web si va putea aplica diverse politici de restrictie pe acele calculatoare.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".