Ferma de bivolita Ferma de bivolite

Am o idee de afacere si anume sa pun bazele unei ferme de bivolite. Putini romani stiu ca branza de bivolita are un continut mai scazut de colesterol si un continut de calciu mult mai mare decat branza de vaca. Este o branza moale, fina, foarte sanatoasa. Se fabrica manual si nu necesita costuri mari de productie. Se consuma in combinatii rafinate de vin, sosuri de soia si apa de flori de portocal. Înafara tarii carnea, laptele si branza de bivolita sunt comercializate preturi de delicatese. Voi incepe cu o cireada de 15 animale, intr-o locatie mostenita in inima Banatului. Este o afacere profitabila dar necesita o investitie substantiala la inceput. Produsele finite le voi vinde online si in tarile vecine.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".