Eco Wood Eco Wood

Cat de mult ai platit pentru casa in care locuiesti? Cat esti dispus sa platesti pentru o casa comfortabila si calduroasa? Iti propun o varianta ieftina si environmental friendly: casa pasiva din lemn. Casele eco pasive total independente energetic sunt moderne, confortabile, foarte rezistente la foc si cutremur. Investitia pentru pasivizarea acestora se recupereaza in maximum 5 ani, iar confortul este exceptional, aerul din casa fiind mereu proaspat si la temperaturi optime, atat iarna cat si vara. Ideea mea este sa dezvolt afacerea pe care o am deja – comercializarea produselor si materialelor din lemn – pe partea de constructie de case pasive. Iti place ideea mea? E usor, trebuie doar sa imi oferi votul tau....

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".