DAS DESIGN DAS DESIGN

S.C. DAS DESIGN S.R.L. a fost infiintata in anul 2012 cu statut de societate cu raspundere limitata, de la inceput avand domeniul principal de activitate ,,Fabricarea de articole confectionate din textile’’. S.C. DAS DESIGN S.R.L. urmareste sa implementeze in conceptia clientilor ideea ca executia de lucrari de inalta tinuta intr-un timp relativ scurt si cu un raport performant calitate-pret este un obicei al specialistilor firmei noastre. Competitia acerba, ca rezultat al integrarii pietei, lasa loc doar celor care sunt capabili sa garanteze aplicarea unui program viabil de crestere a calitatii. Ridicarea nivelului calitatii este unul din scopurile societatii noastre, consecinta logica a ambitiei noastre de a satisface exigentele partenerilor nostri.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".