Creative Engineering Creative Engineering

: Lumea spune ca inginerii nu pot fi creativi! Eu vreau sa rastorn aceasta teorie si sa va propun ideea mea care se numeste Creative Engineering si presupune o imbinare a managementului cu ingineria. Ce vreau sa fac? E simplu: proiectare profesionala si consultanta in domeniul circuitelor imprimate monostrat, dublustrat si multistrat, consultanta pentru dezvoltare de prototipuri si produse electronice "low-cost", tehnologie SMT si standardizare in electronica. Ca sa vorbesc mai pe intelesul tuturor, vreau sa imi ajut clientii romani sau straini sa creeze, sa se dezvolte si sa faca o diferenta. Fii alaturi de mine si apasa butonul voteaza pana pe 23 august!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".