Consultanta & Investigatii Financiare Consultanta & Investigatii Financiare

Buna! Doresc sa infiintez o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate "Activitati de consultanta pentru afaceri si management". Concret, doresc sa ajut viitorii mei clienti sa obtina performanta in afaceri. Acest lucru se poate face relativ simplu: privind dincolo de aparente. Voi sprijini societatile sa ia decizii pe baza unor informatii corecte, sa cunoasca toate riscurile asociate unei afaceri: concurenta neloiala, lipsa de onestitate in derularea contractelor, folosirea de instrumente false de plata sau inselarea partenerilor de afaceri. Firmele pot ajunge sa inregistreze pierderi sau chiar sa intre in coloaps financiar tocmai pentru ca au luat decizii pe baza unor informatii incorecte. Identificarea riscurilor asociate afacerilor, analiza lor, asumarea, controlul sau transferul acestora sunt necesare pentru a avea o afacere profitabila. Diferenta dintre un contabil si un consultant specilizat in invetigatii financiare este ca primul priveste la cifre, in timp ce celalalt priveste dincolo de ele. Votati-mi ideea in cadrul competitiei The Big Pitch si aceasta poate deveni realitate!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".