consultanta diversificata Consultanta Diversificata

Intr-o piata suprasaturata de firme de consultanta ne dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o serie de servicii care sunt neglijate de majoritatea firmelor Astfel, firma noastra isi propune sa ofere: - consultanta de afaceri, - consultanta pentru organizarea activitatii, - cosultanta pentru alegerea si implementarea solutiilor tehnice - consultanta pentru recrutarea si instruirea personalului. Pe langa aceste activitati de consultanta, avem posibilitatea sa realizam si studii de oportunitate si fezabilitate dar si audit de calitate. In vederea realizarii obiectivelor pe care ni le propunem avem nevoie de capital pentru angajarea personalului calificat in domenii de nisa, si mediatizarea activitatii.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".