Syncreate Comisia Medicala

Cercetarile pe care le-am intreprins cu privire la cazurile medicale complexe au aratat faptul ca actul medical este fragmentat, avand adesea consecinte grave asupra starii pacientului; doctorii care analizeaza situatia acestuia nu comunica intre ei, pierzand conexiunile si imaginea de ansamblu a cazului. Mai mult, chiar si in cadrul aceleiasi specialitati, exista conflicte de opinii intre medici ramase nedezbatute si nesolutionate corespunzator, intrucat acestia nu se intrunesc intr-o echipa decat in cazuri cu totul exceptionale. Avand in vedere aceste considerente, precum si cele mentionate in clipul de prezentare, propun ca solutie un model interdisciplinar de decizie medicala. Acesta presupune convocarea, pentru fiecare caz complex, a unei comisii de experti din diferite specialitati. Un astfel de model este o alternativa eficienta la decizia medicala clasica, conform marturiilor si opiniilor persoanelor participante la studiul de piata.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".