Cerealonix Cerealonix

Poate ca ideea mea nu e o idee geniala dar asculta-ma si apoi daca tu consideri ca merit, da-mi votul tau! Ideea pe care o am vizeaza domeniul agricol. Imi doresc sa achizitionez o moara de cereale in zona de campie si sa amenajez spatiul de depozitare al cerealelor in conditii optime. De ce? Cea mai mare parte a fermierilor români nu dispun deloc de spaţii de depozitare, în timp ce alţii au depozite adecvate, de diferite capacităţi. Iar numărul celor care deţin silozuri este şi mai mic. Aşadar, devine din ce în ce mai clar faptul că, fără depozite, cultivarea terenurilor agricole este lăsată la voia întâmplării iar vreau sa fac diferenta!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".