MARMAR SOFTWARE BusinessElevate

BusinessElevate.com este prima platforma online care ofera transparenta organizationala, documentarea automatizata a proceselor la nivel global in companie, asigurarea transferului corect de informatii intre angajati si crearea automatizata a organigramei. Ca sa va faceti o idee mai buna asupra ceea ce oferim, imaginati-va cum ar fi sa stiti tot ce se intampla intr-o companie de 300000 de angajati, sa stiti exact unde este locul vostru in structura companiei, sa vedeti toate departamentele si interactiunile dintre ele, sa puteti sa gasiti toti angajatii care fac anumite activitati sau se ocupa de anumite tooluri doar la o simpla cautare. Ceea ce oferim noi este cerut de standardele ISO necesare oricarei companii si raspunde nevoilor de cunoastere ale angajatilor operationali si in special ale managerilor. Are potential imens de a deveni platforma principala de comunicare dintr-o companie si metoda standard de a documenta procesele la nivel international. Partea inovativa vine din faptul ca functioneaza ca o retea de socializare, in care fiecare angajat din companie isi creaza un profil. Si cine stie mai bine cum functioneaza partea lui de proces decat angajatul care face acest lucru. Aplicand acest principiu si conectand angajatii intre ei, se creaza automatizat hartile procesuale la nivel global. Practic BusinessElevate este imaginea companiei asa cum o definesc angajatii, iar tansparenta platformei elimina erorile umane.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".