Brick Genius Brick Genius

Buna! Domeniul de activitate al firmei mele este acela al constructiilor civile, industriale si lucrarilor de geniu. Mi-am propus ca prin utilizarea de mijloace de construire de ultima generatie sa reusesc sa realizez proiectele in termenele propuse si la un inalt grad de calitate. O data demarata activitatea, tipul lucrarilor se va diversifica, gradul de complexitate va creste si ne vom implica in domenii cat mai variate. De exemplu, vom incheia contracte de proiectare si executie cu diverse primarii pentru executia de retele de alimentare cu apa si canalizare, statii de epurare (deja am inceput discutiile cu primariile a 2 comune). Puneti caramida de la temelia ideii mele! Votati in concursul The Big Pitch BRICK GENIUS!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".