Atelier Culturomie Atelier Culturomie

Confectii intelectuale rezultate prin aschiere si prelucrarea kitch -ului! Da stiu suna bine si foarte ambitios, dar chiar asta incercam sa realizam alaturi de voi prieteni! Si tu poti fi eroul unei povesti din cadrul acestui atelier ce se vrea a fi biroul unui artist, un artist mic ( de la 4 anisori) sau mare (pina la 60 de ani) – noi credem in potentialul “Romanului nascut poet". Pe birou gasiti inspiratie sub forma unor teme, imagini, directii, sau doar foi albe pentru cei care au deja inspiratie si nu au nevoie decat de un caiet si un creion. Un caiet virtual ce se poate transforma cu doar un clik in cartea cu coperta groasa ce sta la tine in biblioteca ani in sir. Aici Implinim vise creative. Daca vrei sa fie eroul unei povesti sau cunosti un erou , daca ai o poveste sau daca ai vrea sa ai o poveste a ta, daca ai scris versuri la 17 ani dar nu ai publicat, daca ai un caiet de schite sau doar o imaginatie bogata platforma noastra digitala iti pune la dispozitie un spatiu creativ in care sa te desfasori! Votati Atelier Culturomie o platforma de editare si educare virtuala.

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".