AURAHOME AURAHOME

Bună! Firma pe care mi-am înființat-o va efectua lucrări de instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat: efectuarea lucrărilor și verificărilor periodice conform tabelelor de lucrări și verificări, verificări și remedieri ale funcționarii și etanșeității robineților, bateriilor de serviciu, obiectelor sanitare, sifoanelor de scurgere, surselor de preparare apă caldă, racordurilor, presiunilor nivelelor de apă în rezervoare, lucrări de reparații și înlocuiri de componente ale circuitelor de apă și încălzire, montaj aparate și echipamente, derularea serviciilor oferite: documentare, consultanță, proiectare, executare și punere în funcțiune, curățare filtre de aer, vaporizatoare, condensatoare etc. Votați AURAHOME! DIN GRIJA PENTRU CASA TA!

Share this


Comentarii

  1. Nu exista nici un comentariu

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".