Programul competitiei

Ca urmare a solicitarilor primite pentru prelungirea perioadei de inscriere in competitia The Big Pitch, va anuntam ca termenul final pentru transmiterea filmuletelor este 23 august 2013

ETAPA 1: FILMUL DE PREZENTARE

8 iulie – 23 august 2013

Competiția se deschide oficial. Participanții pot începe încărcarea pe website a filmului de prezentare de maxim 2 minute. Publicul poate posta opinii legate de înregistrări. Oricine poate accesa filmele de prezentare și își poate lăsa opinia pe website.

Jurizarea – 5 dintre cele mai populare idei vor trece direct în ETAPA a 2-a, precum și cele mai bune 5 idei votate de juriul nostru independent.

Anunțarea participanților care au trecut în cea de a 2-a etapă:  29 august

ETAPA 2: MAREA FINALĂ

2-3 septembrie

Finaliștii prezintă un plan de afaceri de 5 pagini și participă la un training intensiv pe tema prezentării afacerii în vederea obținerii unei finanțări.

4 septembrie

Repetiție generală.

5 septembrie

Marea finală

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".