Jurizarea

Un proces riguros de jurizare va avea loc pentru fiecare etapă a competiției, pentru a ne asigura că doar cele mai bune idei de afaceri vor ajunge în marea finală.

Participanţii la The Big Pitch se vor bucura de atenția a peste 15 jurați naționali, dar și internaționali - întreprinzători de succes şi reprezentanți ai mediului academic.

Procesul de jurizare este împărțit în 2 etape:

ETAPA 1 – FILMUL DE PREZENTARE

5 dintre cele mai populare idei de afaceri votate de public pe site-ul nostru vor intra automat în ETAPA a 2-a a competiției.

Link-uri către filmele rămase vor fi trimise apoi la experții din juriul ETAPEI 1, care vor fi rugați să voteze fiecare pentru 5 idei preferate.  Cele 5 idei cu cele mai multe voturi primite din partea juriului vor trece în cea de a 2-a Etapă a competiției.

Criteriile de jurizare pentru Etapa 1:

Este o idee bună?
Este comunicată clar?
În spatele ideii stă o persoană/ echipă pasionată?
Vreți să vedeți ideea dezvoltată în continuare?

ETAPA 2 - PREZENTAREA ÎN FAȚA JURIULUI ȘI A PUBLICULUI

Un juriu independent va evalua toate prezentările din ETAPA 2.

Criteriile de jurizare ale ETAPEI a 2-a:

  • Este o idee îndrăzneață și plină de imaginație?
  • Nevoia din piață este definită clar și atractivă?
  • Soluția este prezentată clar și realizabilă?
  • Există un model de afaceri credibil și care se poate susține?
  • Pe baza prezentării în fața juriului și publicului, credeți că persoana/ echipa are datele necesare pentru a avea succes?
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".