Despre

THE BIG PITCH este o competiție de planuri de afaceri dedicată absolvenților Școlii ANTREMAN, creată în cadrul proiectului ANTREMAN, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Evenimentul este organizat în premieră în România de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Universitatea Anglia Ruskin Cambridge și Academia de Studii Economice București.

Scopul nostru este simplu: dorim să găsim întreprinzători pasionați, cu idei de afaceri interesante, pline de imaginație, și să le acordăm șansa de a concura pentru finanțarea și sprijinul de care au nevoie pentru a-și pune ideile în practică.

Competiția va avea loc în perioada 8 iulie – 5 septembrie 2013 și va fi împărțită în 2 etape:

Etapa 1

Filmul de prezentare (the Video Pitch): Toți candidații vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute.

Etapa 2

Prezentarea în fața juriului și a publicului (the Live Pitch): Cei mai buni dintre cei mai buni își vor prezenta ideea de afaceri în fața unui juriu și a unui public.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii în bani în valoare de 10.000, 5.000 și 3.000 de euro, respectiv câte 500 de euro pentru finaliștii ocupanți ai locurilor 4-10, dar și vizibilitate, precum și posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii.

Click pe următorul link pentru a afla cum să vă înscrieți sau, dacă deja știți cum să vă înscrieți, înregistrați-vă acum!

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".