Cum va inregistrati

Există 3 cerințe cheie dacă doriți să vă înscrieți în competiția the Big Pitch și să câștigați unul dintre premiile puse în joc

TREBUIE SĂ AVEȚI O IDEE DE AFACERI

Ideea voastră poate fi legată de tehnologie, poate fi o afacere online, un produs de consum, un serviciu, o întreprindere socială sau chiar o aplicație de smartphone – nu suntem pretențioși!

TREBUIE SĂ ÎNREGISTRAȚI UN FILM DE MAXIM 2 MINUTE …

… pentru a vă prezenta ideea de afaceri, utilizând o cameră web, un smartphone, o cameră de filmat digitală și apoi să îl încărcați pe site-ul The Big Pitch. Pe site-ul competitiei puteti viziona cateva dintre filmuletele realizate de studentii din Marea Britanie.

TREBUIE SĂ FIȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ PROMOVAȚI IDEEA ONLINE…

Trebuie să primiți cât mai multe voturi pentru a avea mai multe șanse de a ajunge în Etapa a 2-a.

ETAPA 1: FILMUL DE PREZENTARE

Pentru a avea succes, filmul de prezentare trebuie să răspundă cât mai clar la 3 întrebări principale:

Care este ideea ta?

Cine o va cumpăra și de ce?

Cât de mare este potențiala piață?

Pentru a afla mai multe despre ceea ce presupune prezentarea cu succes a unei idei de afaceri, accesați secțiunea noastră de resurse.

REGULI

Regulile pentru intrarea în competiție sunt disponibile pentru a fi descărcate în format PDF. Alte clarificări suplimentare pot fi obținute de la organizatorii competiției, utilizând datele de contact de pe acest website.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei".